Bus

Alle bussen van Fuengirola vertrekken vanaf het kruispunt Calle Alfonso XIII / Avenida Ramón y Cajal (150 meter van treinstation Fuengirola). Bij “Portillo” kan je terecht voor informatie en voor het kopen van een kaartje voor de bus, dit loket staat bij de bushalte. Tickets kunnen ook bij de buschauffeur gekocht worden. LET OP: alle prijzen zijn inclusief €1,00 toeslag voor ritten onder de €10,00.

Er is helaas geen directe busverbinding met het vliegveld van Malaga. De trein of taxi zijn daarom betere opties om vanaf het vliegveld naar Fuengirola te reizen.

Bus naar Malaga

Er is wel een rechtstreekse busverbinding tussen het centrum van Malaga en Fuengirola. De lijn M-113 brengt je in 53 minuten op bestemming. Het grootste gedeelte gaat over de snelweg. Hoewel de trein een snellere verbinding heeft (42 minuten), is de bus goedkoper: €3,30 (trein: €3,60). De laatste busstop is Estación de Muelle Heredia, vanaf hier loop je gemakkelijk het centrum van Malaga in.

Naar Torremolinos

De bus naar Torremolinos rijdt volledig langs de kust en stopt op veel tussengelegen plaatsen. Met 36 minuten is de M-120 in de kustplaats. Kosten voor de reis zijn €2,65.  Dat is een groot voordeel ten opzichte van de trein. De bus stopt ook in Benalmádena (26 minuten, €2,30).


Naar Mijas

Het toeristische dorpje Mijas is met de M-122 in 17 minuten te bereiken. De kosten zijn €2,55.

Naar Alhaurín el Grande

Dit dorp heeft zijn Spaanse karakter behouden en stroomt niet over van de toeristen. De M-221 rijdt slechts vier keer per dag. De reis duurt 53 minuten en de kosten zijn €3,90. 

Fuengirola

Het westen van Fuengirola wordt meerdere malen per uur bereden door de M-127. Aanvulling op deze lijn is de M-129, waardoor ook het winkelcentrum Miramar en het sportcentrum Hiopdóma Mijas goed bereikbaar zijn. Deze lijn rijdt vijf keer per dag. Prijs: €2,55

Naar Marbella

Een kaartje e naar Marbella kost €4,30. De reis met de M-220 duurt in totaal 70 minuten.

Voor een handig overzicht van de vertrektijden en ticketprijzen klik hier.