Uitgaan

Fuengirola is na de jaren ’60 bekend geworden om zijn uitgaansleven. Vele jongeren boekten in de zomerperiode een feestvakantie naar de badplaats. Tegenwoordig kent Fuengirola nog steeds een breed assortiment aan uitgaan.

Uitgaan voor jongeren

De tieners en twintigers onder ons kunnen een mooi feestje bouwen in de discotheken in het centrum van de stad (Calle Martínez Catena). In deze levendige straat is het in de zomer altijd druk. 

Heaven’s Gate is de grootste aanrader. Voor deze ondergrondse discotheek met hedendaagse (Spaanse) muziek betaal je €10 entree, waarvoor je 2 gratis drankjes kan halen. Daarnaast krijg je een stempel, waardoor je de hele avond in en uit de club kan lopen! Ditzelfde geldt voor de grote Discoteca London. Even verderop
(Paseo Marítimo Rey de España) zit de moderne club The Old Town. Voor deze prachtige club betaal je geen entree.

Vele uitgaansgelegenheden stromen pas vol rond 02:00 uur en zijn open tot vroeg in de ochtend.

Oudere generaties

Naast Heaven’s Gate zitten Oxid Karaoke Bar,  en de kleinschalige maar gezellige The New Tramps Pub. Deze clubs zijn minder gericht op feestende tieners en zijn dus meer toegankelijk voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er veel bars verspreid door het hele centrum waar nog tot na twaalven genoten kan worden van een (alcoholisch) drankje. Feestgangers met een iets groter uitgaansbudget zullen zich thuis voelen in de luxe Ocean Drive Lounge Bar en naastgelegen Karbon Klub.