3-sterren

Hieronder staan de beste 3-sterren hotels in Fuengirola beschreven.

Hotel Las Rampas

Cijfer: 8.0

Hotel Las Rampas is een schattig Andalusisch hotel. Het ligt slechts 200 meter van het strand. Ook is het stadscentrum erg dichtbij. Plaza de la Constitución is minder dan 300 meter lopen, net zoals de Calle Moncayo en het trein station. De pleintjes, waar ’s avonds muziek gemaakt wordt, zijn niet ver weg. 

Het hotel heeft een relatief klein buitenzwembad en een gratis wifi-zone. De grote kamers van Las Rampas hebben airconditioning, een TV en een badkamer. Niet alle kamers hebben een balkon met uitzicht. Er is ook een mogelijkheid om te ontbijten of te dineren in het hotel.

De receptie is 24 uur per dag geopend.

Hotel Las Rampas is daarom een goede basis voor een prachtige vakantie in Fuengirola. Het heeft een van de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. 

See here the best deals.

Apartamentos Nuriasol

Cijfer: 7.9

Voor mensen die graag zelf hun ontbijt maken, is dit appartementencomplex een goede optie voor een verblijf in Fuengirola. Aparamentos Nuriasol ligt in het noordoosten van de stad. Het is 5 minuten lopen vanaf Los Boliches station en 10 minuten naar het strand. Onderweg kom je langs restaurants en het gezellige plein San Rafael. It is a 5-minute walk from Los Boliches Train Station and a 10-minute walk from the beach. 

Kamers in Nuriasol zijn ruim ingericht met een grote woonkamer en badkamer. Elk appartement heeft een balkom. Het complex is vrij nieuw en daarmee erg schoon!

Het zwembad is op de eerste verdieping te vinden voor een frisse duik. Een grote suppermarkt zit onder het gebouw, ideaal voor het halen van de dagelijkse boodschappen!

Hoewel Nuriasol niet aan het strand ligt, kan ik je dit appartementencomplex zeker aanbevelen! 

Apartamentos La Jabega

Cijfer: 7.7

Dit onderkomen heeft een iets lagere beoordeling dan Nuriasol, maar de locatie maakt veel goed! Aparamentos La Jabega ligt recht tegenover de zee in het zuiden van Los Boliches. Het station is op 10 minuten lopen afstand. Het centrum kost je ongeveer 20 minuten.

Het complex heeft studios en appartementen met gratis wifi en airconditioning. De meeste accomodaties hebben een balkon met uitzicht op de Middellandse zee. Daarvoor vraagt het bedrijf wel een toeslag.

 

Voor vakantiegangers met een iets groter buget: naast dit complex staat Hotel Ángela. Bekijk hier meer over dit prachtige 4-sterren hotel!