4-sterren

Op deze pagina staan de beste 4-sterren hotels van Fuengirola.

Hotel Consistorial

Beoordeling: 8.7

Met afstand het meest sfeervolle hotel van Fuengirola. Het is gevestigd in het oude stadhuis en staat daarom aan het voormalige stadhuisplein. Het hotel is in 2013 gelijktijdig met de renovatie van het plein geopend. Midden op deze Plaza Ayuntamiento is het ‘Monument to the catholic Monarchs’ te vinden. 

Er zijn 38 kamers in dit hotel. Ze zijn gesorteerd in 6 klassen, van ‘Traditional’ tot ‘Superior Room’. Afhankelijk van het budget kan hier een keuze in gemaakt worden. De hoger geklasseerde kamers beschikken allen over een klein balkon.

Vele bezienswaardigheden en uitstapjes liggen op loopafstand van het hotel, net zoals het strand. Het maakt dit hotel tot een geliefde verblijfplaats. Dat zit duidelijk in de prijzen verwerkt.

Bekijk hier de beste aanbiedingen!

Hotel Yaramar

Beoordeling: 8,3

Hotel Yaramar is een fantastisch 4-sterren hotel aan de boulevard van Los Boliches. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar het station, maar ook de haven is dichtbij. Het is het beste hotel in deze wijk en wordt veel bezocht door oudere Engelse toeristen. Er kunnen hier geen kinderen in ondergebracht worden.

De 2- en 3-persoonskamers (22 m²) hebben meestal een prachtig uitzicht op zee. De kamers zijn schoon en hebben veel faciliteiten, zoals een badkamer en koffiezetapparaat. 

Het hotel heeft een super ontbijtbuffet en een ruim buitenzwembad op de eerste verdieping.

De kamers zijn vaak vroeg uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Hotel Ilunion

Beoordeling: 7,8

Dit hotel heeft een top-ligging aan het Plaza San Rafael in het stadsdeel Los Boliches. Het station is nog geen 3 minuten verwijderd van de ingang. Het strand ligt voor de deur. Het centrum is 1,5 kilometer verderop, maar er is een taxistandplaats voor het hotel. 

De meeste, niet al te ruime, kamers (16 m²) hebben een badkamer en een eigen balkon met uitzicht op de zee. Sommige kamers bieden plaats voor 2 kinderen, dankzij een slaapbank. 

Het ontbijt is gevarieerd en het buitenzwembad ligt op de eerste verdieping, boven het restaurant. Er is genoeg keuze om ergens uiteten te gaan in dit gebied.

Ontdek hier de beste aanbiedingen voor dit hotel.