Tips over Fuengirola

Op deze pagina geven we tips over Fuengirola.

Pinautomaten

In Fuengirola hoef je niet lang te zoeken naar een pinautomaat. In het centrum staan tientallen pinautomaten van meerdere banken. Ze zijn voornamelijk te vinden bij het busstation, Plaza Ayuntamiento, Plaza de la Constitución, Plaza de España en bij de winkelcentra. Let op: weinig pinautomaten aan de boulevard. Bij Lucky Jack staat in ieder geval één pinautomaat.


De volgende banken staan in Fuengirola: BankInter, BBVA, CajaSur, Caja Rural, Cajamar, Unicaja, CaixaBank, Banco Santander, Banco Sabadell, Banco Popular en de Deutsche Bank.

Tip gratis parkeren

De gemeente heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de aanleg van parkeergarages. De uurtarieven zijn minimaal €0,40 per half uur. De parkeerplaatsen met een blauwe stippellijn zijn betaald parkeren. Er zijn geen gratis parkeerplekken te vinden in het centrum. Iets daarbuiten kan je wel gratis de auto parkeren, bijvoorbeeld bij het Parque de Poniente en in Los Boliches. Deze plekken zijn in de zomer echter zeer snel bezet.

Supermarkten

Het centrum van de stad heeft een aantal grote supermarkten. Bij het treinstation staat een Supersol en een Mercadona. Bij de Plaza de la Constitución is een Maskom. Tegenover het station Los Boliches staat een SuperCor. Aan de rand van de stad zijn de goedkope Aldi en de Lidl te vinden. 

Tankstations

Tanken kan in de buitenwijken van de stad. De tankstations zijn van de grote bedrijven BP en Repsol. Klik op de link om te bekijken waar de tankstations zich bevinden.