Uiteten

Fuengirola draait om toerisme, het is dan ook niet verrassend dat er honderden restaurants, cafés, pubs en clubs zijn te vinden in deze badplaats. Er zijn drie plekken te onderscheiden waar veel restaurants bij elkaar zitten om bij uiteten te gaan.

Uiteten in het centrum

Vanzelfsprekend zit het centrum stampvol met restaurants. In de smalle, sfeervolle straatjes Calle Moncaya en Calle Cruz is voor iedereen veel keus. Op het Plaza de la Constitución en Plaza de los Chinorros is het altijd levendig met drukbezette terrasjes. Uiteraard zijn er tapasrestaurants, maar daarnaast ook veel Italiaanse, vlees- en visrestaurants. Loop eens lekker rustig door deze straatjes en ga uiteten bij één van de knusse restaurantjes!


Los Boliches

Tussen het station Los Boliches en het strand ligt een gezellige winkelstraat met meerdere restaurants. Grand café Santé springt in het oog, dit restaurant wordt gemanaged door Nederlanders en er staan zodoende ook Nederlandse gerechten op de kaart! Een alternatief voor dit relatief dure restaurant is Pizzeria Barista er tegenover. Een goede pizza en een biertje voor nog geen €10,00.

Boulevard

Voor een lekker ijsje is dit de ‘place to be’. De Burger King, KFC en de McDonald’s zitten ook aan de boulevard gevestigd voor diegene die even snel wat wil eten. Even verderop bij het strand van Los Boliches zit een Nederlands restaurant: Restaurante Trefpunt. Zij hebben een uitgebreide menukaart met veel Nederlandse (lunch-)gerechten voor een schappelijke prijs.